COLECTIVO STREET ART



El Colectivo Street Art és un col·lectiu d'art urbà format per Alejandro Martín, Daniel García i Albert Buisan.

Ale
jandro Martín és un artista autodidacta en totes les disciplines en que es mou. Es decanta particularment per l'art urbà.

Daniel García
és es
tudiant de 2n curs d'Estudis Superiors de Disseny Gràfic. Desenvolupa la seva tasca creativa com a artista gràfic en l'àmbit urbà.

Albe
rt Buisan ha fet estudis superiors de Disseny Gràfic i Fotografia, i actualment estudia Il·lustració. Amb la seva obra ha contribuït a un parell d'exposicions de fotografia, a l'Onanuit i al primer aniversari de la revista H2O.

El projecte de Street Art, Colonización, es basa en una estratègia artística d'intervenció a peu de carrer, una campanya publicitària en la qual interactuarà tota la població per mitjà del treball de street art del col·lectiu, i que anunciarà el projecte Gallum Gallum.

La idea motriu de Colonización és operar a partir del concepte d'embrió, concretat en la fase embrionària dels galls, és a dir, dels ous. Juntament amb això, la manera d'expressar el treball dels artistes jugarà amb el concepte de petjada, d'empremta. Totes aquestes idees prendran forma a partir de la impressió de plantilles i de la distribució de nius fabricats de manera artesana per tot l'espai urbà.

Colonización
vol ser ai
xí el reflex del treball soterrat que eclosionarà després en la inauguració del projecte Gallum Gallum. Els materials amb què treballa el col·lectiu són, principalment, aerosols, cartró, paper, plantilles i materials diversos per a la confecció dels nius.


Colonización
es pot buscar pels carrers del
Prat a partir del 25 de novembre de 2009.














Fotografies:
Quinto (perfil)

Arxiu personal dels artistes (obres)



Torna a Creadors Gallum Gallum


Torna a l'inici





 
Creative Commons License
Blog Proyecto Gallum Gallum by Giselle García is licensed under a Creative Commons Reconocimiento-No comercial-Sin obras derivadas 3.0 España License.